I planeringstankar

Sitter just nu i sängen med reseboken Lonely planet i knät och planerar lite. Det är så himla kul att bläddra igenom bilder och läsa om alla vackra platser och äventyr som väntar där borta. Man blir både förväntansfull och lite smånervös på samma gång!
 
Tanken med vår resa är att vi ska vara spontana och ta det mesta som det kommer. Det enda vi egentligen har bestämt är att börja i Bangkok, besöka Khaosan Road (som är ett obligatoriskt stopp för backpackers) och sedan ta oss ut till kusten och någon av öarna där. Vi kommer troligtvis att stanna i Thailand någon vecka för att bara koppla av och komma in i "semester-feeling". Sedan är tanken att vi drar oss vidare mot Vietnam och eventuellt Kambodja och Laos, men rutten kommer säkerligen att ändras under resans gång.
 
Det mest väsentliga som måste fixas nu är nytt pass, vaccinationer, visum för de länder som kräver det (måste läsa på mer om detta) och göra en packlista. Vi kommer att ha ryggsäckar som rymmer 60 respektive 75 liter. Bra tips som vi fått är att packa allt i packpåsar med olika färger för att enkelt kunna hitta det man behöver. 
 
Vi hörs när det närmar sig!
 
/ Malin & Adam
 
 
| | Kommentera |
Upp